Bábszínház
2017. május 20. írta: mandygabor

Bábszínház

A Fidelitas plakátkampánya minden eddigi propaganda-normát alulmúl. Azt sugallja, hogy Botka Lászlót bábként mozgatja a vigyorgó Soros György, Vona Gábort pedig Simicska irányítja ugyanilyen módon. Természetesen egyik sugallmazásnak sincs tárgyi alapja. Botkát a saját politikusi ambíciói mozgatják (Soros György valószínűleg azt sem tudja, hogy létezik), Vona Gábort pedig a küldetéstudata, miszerint ha Magyarország jobbra tart, logikus, hogy ennek a jobboldali országnak ő lehet az új vezére. A "tiszta kezű" és a "cuki". Simicska Lajos ugyan láthatóan kezdi elkötelezni magát mellettük (ki mást támogathatna a jelenlegiek közül?), de a Jobbik oroszbarátsága nyilván erősen aggasztja. És Vona előbb lett potentát, mint hogy Simicska felfigyelt volna rá. Ha valaki mozgatja Vonát, az Putyin. Aki egyes feltételezések szerint Orbán Viktort is mozgatja. Csínján kell tehát bánni ezzel a bábszínházas vádaskodással!

babszinhaz.jpg

A plakát azt is sugallja, hogy Simicska elárulta Orbán Viktort (hiszen azelőtt nagy barátok voltak). De ezt a témát aligha fogják feszegetni, hiszen először is Orbán Viktor árulta el Soros Györgyöt, majd Simicskát is (ha árulásnak tekintjük, hogy az addigi kivételezett helyzetnek egyszer csak véget vetett, és utána már a Közgép nem nyert el minden állam pályázatot). Botka László egyelőre senkit sem árult el (ha csak nem az összefogás eszméjét). Arra is következtethetünk, hogy Botkát Soros teremtette, Vonát pedig Simicska. Ezzel szemben Soros György "teremtette" Orbánt, Vonát pedig Orbán (a polgári körök révén). Simicska nélkül nem lett volna nyerő a Fidesz. Ezt Orbán Viktor mondta. Amikor még jóban voltak. Változnak az idők, változik a bábszínházi műsor.

A plakát nyiltan hazudik, bele a képembe. Most azt fontolgatom, hogy ha a megtámadott szereplők (a bábjátékosok és a bábok) nem indítanak pert a jó hírnevük védelmére hivatkozva, akkor én indíthatnék-e pert a magyar nép nevében, akinek a plakátok hazudnak, akinek a korrekt tájékozódáshoz való jogát ilyen durván megsértik.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem-pedig.blog.hu/api/trackback/id/tr3312506151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása