Kivándorlási Hivatal
2018. május 25. írta: mandygabor

Kivándorlási Hivatal

Olvasom az önkormányzat tájékoztatójában: "Kispest képviselő-testülete elutasítja, hogy Kispesten bevándorlás-szervező irodák működhessenek". Bár ilyenekről nem tudok, elkezdtem gondolkodni a dolgon.

 

kivandorlasi.jpg

 

Létesíteni lehetne egy Kivándorlási Hivatalt, mindazok számára, akik az elvesztett parlamenti választások eredménye miatt nem igazán érzik már hazájuknak Magyarországot. Államközi megállapodás keretében ezek szervezetten kivándorolhatnának. Én szívesen letelepednék az Európai Unió legkisebb tagállamainak egyikében (Luxemburgtól Máltáig bárhol), de azon kívül is. A Magyarországon megszolgált nyugdíjamra igényt tartok, de hetvenévesen is szívesen dolgoznék, ha külföldön találok nekem való munkalehetőséget. Az igényeim minimálisak: élelem, gyógyszer, lakhatás. Ja, és hogy a befogadó ország ne vívjon szabadságharcot Soros György, az Európai Unió és az ENSZ ellen. A kormánynak is jobb lenne, ha ily módon megszabadulna az ellenzékétől. Hivatalosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem-pedig.blog.hu/api/trackback/id/tr2513999886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása